GENERELLE VILKÅR

KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING arbeider for å ivareta ditt personvern når du benytter deg av våre tjenester. Derfor har vi utarbeidet en policy for hvordan personopplysningene dine skal behandles og beskyttes. Innholdet i policyen kan bli endret fortløpende, og derfor bør du lese gjennom den på nytt neste gang du besøker oss online.

Det norske selskapet KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING er ansvarlig ovenfor dine personopplysninger.

 

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker den innsamlede informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer. Vi trenger opplysningene for følgende formål:

 

·         For å opprette din personlige brukerkonto hos glerups.no (dvs. ditt navn og adresse)

·         For behandling av bestillingene dine via våre online tjenester (dvs. navn, adresse, fødselsdato og bankopplysninger)

·         For å via SMS sende informasjon om forsendelser (dvs. ditt mobiltelefonnummer)

·         For å sende deg markedsføringstilbud som nyhetsbrev og kataloger (dvs. din e-mailadresse, ditt navn og din postadresse)

·         For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg (dvs. telefonnummer, adresse)

·         For å svare på spørsmål fra deg og for å informere deg om nye eller endrede tjenester (dvs. e-mailadressen din)

·         For å informere vinnere av online-konkurranser (dvs. din e-mailadresse, ditt navn, hjemmeadresse og telefonnummer)

·         For å behandle brukerkontoen din ved å gjennomføre kredittkontroller (dvs. navn, adresse, fødselsdato)

·         For å analysere dine personopplysninger for å kunne gi deg relevante tilbud og informasjon (dvs. navn, kjøpsvaner)

·         For å bekrefte at du er myndig og kan shoppe online (dvs. fødselsdato)

 

Opplysningene dine lagres bare så lenge det er nødvendig for å utføre våre tjenester eller så lenge det er foreskrevet ifølge loven. Etter dette slettes personopplysningene dine. Vi kan ikke fjerne personopplysningene dine så lenge et lagringspålegg foreligger ifølge loven. Eksempel på dette kan være bokføringsreglement eller tilfeller av lovmessige grunnlag for å beholde opplysningene, som for eksempel et vedvarende kontraktbundet forhold.

 

Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til å kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du har også rett til en gang per kalenderår å kostnadsfritt kreve en registerutskrift med personopplysningene vi har registrert på deg. Søknad om utskrift fra register sendes skriftlig til KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av katalog, nyhetsbrev eller tilbud). Du kan enkelt kontakte oss vi kontakt oss siden.

 

Hvem får tilgang til opplysningene?

Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til en tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor SOLKO AS. Opplysninger som gis videre til tredjepart brukes kun for å oppfylle KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING sin forpliktelser overfor deg. KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING videresender f. eks. adresseopplysninger til leverandører og speditører i forbindelse med leveranser. KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING kan også komme til å dele personopplysningene dine med organisasjoner som kredittopplysnings- eller inkassoselskaper for å gjennomføre kontroll av kredittverdighet, identitetskontroll og overtagelse av gjeld.

 

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vi har gjort både tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine opplysninger mot f. eks. tap, manipulasjon eller uvedkommen tilgang. Vi tilpasser kontinuerlig våre sikkerhetstiltak til den fortløpende teknologiske utviklingen. Hos KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING beskytter vi opplysningene dine ved hjelp av kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøperen og selgeren blir kryptert.

 

Kortkjøp

For å gjøre kortkjøp hos oss så sikkert som mulig, sendes all informasjon kryptert med SSL (Secure Socket Layer). Det betyr at informasjonen sendes via en sikker forbindelse og at kortopplysningene dine ikke kan leses av utenforstående.

Når du legger inn en bestilling i nettbutikken med Klarna Checkout som valgt betalingsmetode, sendes informasjon om produktene i bestillingen (navn, pris, antall, SKU) til Klarna. Når kjøpet er ferdigstilt, sender Klarna din fakturerings- og fraktadresse tilbake til nettbutikken. Disse dataene pluss en unik identifikator for kjøpet lagres da som fakturerings- og fraktdata for bestillingen.

 

Hvordan behandles personopplysninger ved rekruttering?

Vi tar ansvar for alle personopplysningene vi får tilgang til i forbindelse med rekruttering eller konkurranser. Disse opplysningene behandles og lagres i Norge. Har du spørsmål angående søknaden og personopplysningene dine, finner du kontaktinformasjonen til KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING under “Kontakt oss”.

Når du sender inn en søknad til oss, godkjenner du samtidig at vi bruker dine personopplysninger i vår rekrutteringsprosess. Deretter oppbevarer vi kun opplysningene etter avtale. KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING har som policy at vi ikke ber om sensitive opplysninger fra arbeidssøkende. Oppgi derfor ikke sensitiv informasjon (om f.eks rase/etnisk opphav, politiske holdninger, religiøs/filosofisk overbevisning eller medlemskap i fagforeninger) når du sender inn en interessemelding/søknad til oss. Vi prøver alltid å svare på søknader så snart det er mulig.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil og hentes opp derfra ved senere besøk. KARL JACOB SOLHEIM RÅDGIVNING bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon, eller til å gi informasjon til tredjeparter. Det finnes to ulike typer informasjonskapsler, vedvarende og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner). Vedvarende informasjonskapsler lagres som en fil på din datamaskin eller mobil i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Informasjonskapsler for sesjoner er midlertidige og forsvinner når du stenger økten i nettleseren. Vi bruker vedvarende informasjonskapsler for å lagre ditt valg av startside og for å lagre dine detaljer hvis du velger “Husk meg” når du logger inn. Vi bruker midlertidige informasjonskapsler når du velger funksjonen produktfilter, for å finne ut om du er logget inn og når du legger en vare i shoppingbagen.

Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilen ved hjelp av nettleseren. Se under “hjelp” i nettleseren for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner hvis du slår av informasjonskapsler.

 

Informasjonskapsler for tredjepart

Vi bruker informasjonskapsler for tredjepart til å samle inn statistikk i aggregatform ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Både vedvarende og midlertidige informasjonskapsler (informasjonskapsler for sesjoner) blir brukt. De vedvarende informasjonskapslene lagres på datamaskinen eller mobilen i ikke mer enn 24 måneder.